De nieuwe huizen

Laat de grond los en neem de lucht in beslag

Maak de vloer vrij en bezet de lucht, zo vat de studio van OAM Arquitectos de strategie samen van zijn Casa Nube-project, een huis met drie verdiepingen waarbij de begane grond uitkomt op de tuin en de buitenkant door middel van glazen oppervlakken, en de eerste verdieping geniet van privacy en mooie terrassen.

Alle sluitingen van het huis zijn van de firma Technal. Voor glijdende openingen is gebruik gemaakt van het Lumeal verborgen bladmodel en de XXL-versie ervan.

Akoestische isolatie

Luister niet naar wat er in de volgende kamer gebeurt. Met zijn oplossingen voor ingebouwde schuifdeuren garandeert de firma Scrigno een hoge akoestische isolatie dankzij een nieuwe technologie die bestaat uit het aanbrengen van beweegbare pakkingen met magneten langs de onderste omtrek van het deurpaneel en in het tegenframe, dat wil zeggen de twee punten minder isolatie dan een klassiek schuifsysteem. Een perfect voorstel voor alle soorten woningen, maar vooral effectief voor kleine huizen, waar de behoefte aan maximale optimalisatie van de ruimte wordt gecombineerd met de behoefte om de privacy van de kamers te waarborgen.

Inductie plaque

Met slimme hulpmiddelen is de keuken een R & D-ruimte geworden binnen woningen.

Inductie plaque. AEG’s SensePro biedt maximale kookprecisie, zelfs onder vacuĆ¼m.

Koelkast

Whirpool presenteert W9, met onafhankelijke koelsystemen en temperatuurvariatiesensoren.

Wijn conditioner

Verzonken, met meer stabiliteit voor elke fles en individueel instelbare temperatuurzones.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Wonen