PlayStation Plus: dit zijn de gratis juli-games voor PlayStation 4

De PlayStation Plus-service is net 10 geworden en het bedrijf maakte van de gelegenheid gebruik om alle gebruikers van de gamercommunity van de Sony-gameconsole te bedanken met een extra speciale titel voor deze maand. Op deze manier hebben PS Plus-leden toegang tot deze gratis games, die beschikbaar zijn van 7 juli tot 3 augustus.

NBA 2K20

Met een seizoen dat wordt gekenmerkt door de pandemie, is de NBA van plan om haar activiteiten in Orlando, Florida langzaam opnieuw op te starten, en voor deze gelegenheid zullen PlayStation 4-spelers kunnen genieten van de NBA 2K20-basketbalsimulator om in harmonie te komen met hun favoriete team.

Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary

In deze aflevering confronteert Lara Croft de Trinity-organisatie in haar onderzoek naar een mysterieus artefact dat haar meeneemt op een reis door Siberiƫ op zoek naar de weg naar de verloren stad Kitezh.

Erica

Dit is het bonusspel voor het PlayStation Plus-jubileum, een titel die een filmische ervaring biedt met tactiele en interactieve gameplay, waarbij een hoofdpersoon de moord op zijn vader wil onderzoeken.

Deze editie van PlayStation Plus biedt op zijn beurt een thema dat tijdelijk beschikbaar is in de PS Store, naast een gratis online multiplayerweekend voor 4 en 5 juli.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Tech