Face to Face: als een lasercas met videollamadas van Tinder

Tinder is beschikbaar voor Face to Face, en het is mogelijk om online contact op te nemen met de klantenservice. De esta forma, esta modalidad opacional permission a la contranción met een onmiddelijke contactpersoon en een intercambiar op een andere manier.

Het bekijken van de inhoud en het gebruik van een virtuele computer is een virtuele en een moderne versie van een coronavirus met een echte bron. A su vez, esta nueva función incorpora diversas funciones y características para una comunicación segura, dijo la compañía.

De esta forma, Face to Face, is solo actief en heeft contact met me op een andere manier als een mutuo. A su vez, la videollamada debe estar habilitada por los dos usuarios. Una vez que se establece comunicación, la vista de la interfaz de Tinder en vergelijkbaar met de transmisiones en vivo de Instagram, met een gedeelde achtergrond voor contact.

Het is nu mogelijk om een nieuwe pagina te openen met een videofilm en een unieke presentatie van uw apps Bumble. Van aangezicht tot aangezicht met een onbeperkte functionaliteit en een beperkt gebruik van Amerikaanse steden, Brazilië, Australië, Spanje, Italië, Frankrijk, Vietnam, Indonesië, Korea, Taiwan, Thailand, Peru en Chili.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Tech