Zahara en Tarifa, twee Andalusische paradijzen waar je deze zomer van kunt genieten

Unieke ruimtes, omgeven door de natuur en met brede stranden van fijn zand, Zahara en Tarifa zijn de ideale optie om deze zomer de verbinding te verbreken

Deze zomer kunnen we weer reizen en genieten van de mooiste zonsondergangen ter wereld, om uit te rusten na een lente vol verrassingen. Er is geen betere plek voor dan deze twee Andalusische paradijzen: Zahara en Tarifa. Met kilometers fijn en goudkleurig zand, kristalhelder water, natuurparken en een unieke gastronomie, biedt de kust van Cadiz de sleutels om van deze zomer 2020 de zomer van ontkoppeling te maken in een veilige omgeving, zonder het maximale comfort uit het oog te verliezen.

Met meer dan 38 kilometer strand is Tarifa de meest zuidelijke stad van Europa. Deze hoek van Cádiz verzamelt de charme van de stranden met fijn zand en helder water waar de twee zeeën, de Atlantische en de Middellandse Zee elkaar ontmoeten, en het unieke karakter van het Los Alcornocales Natural Park, een kustbastion dat door zowel de Poniente en Levante winden.

Tarifa is een paradijs voor sport- en natuurliefhebbers. Duiken, sportvissen en zeilen zijn enkele van de opties die bezoekers kunnen kiezen. Met deze maritieme activiteiten beleeft u een unieke ervaring: de waarneming van walvisachtigen. Tarifa is de maximale exponent van deze klasse van activiteiten en weet de meest natuurlijke hulpbron, de wind, te gebruiken om een van de wereldleiders te worden in extreme sporten zoals kitesurfen of windsurfen.

Als de show aan de oppervlakte prachtig is, heeft het onderwaterlandschap niets te benijden. Duikliefhebbers vinden hier weelderige velden met gorgonen, bodems bedekt met rode kalkalgen, fauna van zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan en onverslaanbare natuurlijke enclaves.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Reizen