Tips voor je reis naar Disney

Ticketprijzen variëren per seizoen en er zijn meestal speciale aanbiedingen. Je moet waakzaam zijn!

Als ze meerdere dagen hebben, is het handig om parken en winkelcentra uit te delen om uit te rusten of op zijn minst te variëren.

Het is essentieel om van tevoren de gratis snelle passen die bij het ticket zijn inbegrepen te krijgen om lange rijen te vermijden, je kunt maximaal drie passen krijgen, maar als je ze uitgeeft, kun je één voor één met je mobiele telefoon van een van de parken krijgen, met gratis internet.

Je moet de applicatie downloaden op de mobiele telefoon van mijn Disney-ervaring om de fastpass te kunnen krijgen zodra de drie kranten zijn uitgeput. En ook om live informatie te zien over wachttijden, kaarten, etc. Als er veel zijn en ze van plan zijn om samen aan de verschillende spellen deel te nemen, is de app goed omdat je hiermee verschillende groepen kunt samenstellen op basis van smaak en beschikbare schema’s.

Fastpasses zijn een maand voor het bezoek beschikbaar, hoewel degenen die in Disney-hotels verblijven dit 60 dagen van tevoren kunnen doen. Ze zijn afkomstig van de my disney-ervaringspagina of van de mobiele applicatie.

Fastpasses worden gebruikt met een tijdsbestek. Met andere woorden … ze geven je de mogelijkheid om binnen 1 uur aan het spel deel te nemen, bijvoorbeeld tussen 10.30 en 11.30 uur. Het hebben van een fastpass betekent niet dat we niet in de rij hoeven te staan, maar dat de lijn korter zal zijn.

Parkeerplaatsen in de parken variëren van $ 15 tot $ 20, als u dichterbij wilt parkeren en flessen mineraalwater $ 35 preferentieel wilt ontvangen.

Het is raadzaam om eten en drinken naar de parken te brengen om zo op het budget te besparen. Het is toegestaan en er zijn picknickplaatsen aanwezig.

Breng regenjassen mee voor waterspelletjes. Bij Walmart verkopen ze ze tussen $ 1 en $ 3 en binnen de parken tussen $ 7 en $ 10.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Reizen