Als je deze zomer naar Sevilla wilt gaan, is dit hotel een wonder

Na de heropening van haar deuren, hervat het vijfsterrenhotel EME Catedral Mercer haar aanbod van ontspanning en comfort, met een van de beste uitzichten van heel Sevilla.

Meer dan ooit verdient u een paar dagen luxe en ontspanning. En als je ze in Sevilla kunt doorbrengen, beter, want sinds juni juni heeft het EME Catedral Mercer hotel zijn deuren weer geopend. Dit karakteristieke vijfsterrenhotel, gelegen tegenover de kathedraal en de Giralda, in het hart van de Barrio de Santa Cruz -oude Joodse wijk van Sevilla-, verzamelt alle elementen voor een welverdiende ontsnapping naar de Andalusische hoofdstad.

EME Catedral Mercer, een oase van comfort

Waarschijnlijk heeft dit etablissement de beste uitzichten van heel Sevilla. Hoewel de vraag wie het beste uitzicht op de hemel in Sevilla heeft een constant debat is, spreekt het terras van dit hotel voor zich: op het dak heeft het een zwembad voor exclusief gebruik van gasten, om een duik te nemen voor de karakteristieke kathedraal en de Giralda.
Bovendien is de panoramische bar (La Terraza del EME) ontworpen om te ontspannen bij zonsondergang met een drankje en het beste gezelschap. En dat niet alleen, dit hotel is gevestigd in een historisch 16e-eeuws gebouw, dat oorspronkelijk bestond uit veertien typisch Andalusische huizen.

Het architecturale project werd geleid door de Spaanse architect Juan Pedro Donaire, wat resulteerde in een modern hotel met 60 kamers (waarvan sommige met een eigen terras en dromerige uitzichten) dat Andalusische wortels en modern design combineert.

Het EME Catedral Mercer Wellness Center biedt een verscheidenheid aan massages en behandelingen. Bovendien heeft chef-kok Paco Pérez in zijn naastgelegen restaurant het menu vernieuwd met nieuwe streetfood-voorstellen. Een burger? Een pizza? Tijd om te genieten!

Er moet ook worden opgemerkt dat ze bij EME Catedral hebben gewerkt om hun klanten te verwelkomen met alle garanties van bescherming en beveiliging. Volgens de instructies en aanbevelingen van de autoriteiten hebben zij de aanvullende beveiligings- en hygiënemaatregelen genomen die nodig zijn om een schone en veilige omgeving te garanderen, zodat klanten zich thuis voelen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Reizen