Provocerende ondergoedtrend die iedereen probeert

De trend voor zichtbaar ondergoed stopt gewoon niet. We volgen het nu bijna een jaar met nary een celeb die de look niet heeft geprobeerd. En aangezien we nu veel meer tijd thuis in gezellige kleding doorbrengen, was het slechts een kwestie van tijd totdat de provocerende look voor je loungewear kwam. Gelukkig lijkt deze iteratie een premium te zijn op het gebied van comfort, omdat strings grotendeels zijn ingeruild voor ondergoed met hoge taille, ‘oma’-slipjes en logobroeken. Maak gebruik van de sweatpants-trend uit de jaren 80 die handig in stijl is teruggekomen, en je hebt een koppeling die sociale media snel overneemt.

Wat betreft ondergoedmerken die in de schijnwerpers staan, we waren niet verrast om Skims-lijn te zien in combinatie met joggingbroek, en we hebben nogal wat snaps gezien met de Gen-Z ondergoedverstoorder, Parade. We geloven echt in de kracht van kleur om therapeutisch te zijn: een helder ondergoed in een tijd als deze kan opbeuren. Persoonlijk was het zo opwindend om te zien hoe onze grotere gemeenschap de telefonische vergaderingen speels en met vreugde omarmde.

We hebben waarschijnlijk ook een toename gezien in zichtbare ondergoedafbeeldingen sinds een bedrijf een initiatief lanceerde, dat $ 1 doneert aan Feeding America voor elke foto van jou in je ondergoed. Natuurlijk is een deel van het klassieke logo-ondergoed, zoals Calvin Klein, ook een grote hit, en we wachten gewoon op iemand om de nostalgische look van zichtbaar Tommy Hilfiger-ondergoed opnieuw te creĆ«ren. Daarmee laten we je bladeren door enkele van de beste combo’s voor ondergoed en joggingbroek die we tot nu toe hebben gezien.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Mode