Fashion tips en trucs

Als het op modetips aankomt, lijkt het soms alsof iedereen en hun moeder een beproefd stijladvies hebben waar ze absoluut bij zweren. Sommige zijn nuttig, terwijl andere … nou ja, niet zozeer. Met dat in gedachten hebben we stijltips van de beste gehaald: ontwerpers, lifestyle-experts en natuurlijk onze medewerkers. Vertrouw ons: met deze edelstenen ben je goed op weg om je meest stijlvolle leven te leiden.

1. Ondanks wat er op het label staat, kan kasjmier het beste met de hand worden gewassen. Gebruik voor het drogen een slacentrifuge, die binnen enkele seconden overtollig water afgeeft.

2. Gebruik witte wijn om rode wijnvlekken te verwijderen.

3. Was twee keer een nieuwe spijkerbroek voordat je ze naar de kleermaker brengt. Waarom? Omdat jeans bij het wassen altijd in lengte krimpt.

4. Om te voorkomen dat angora of mohair gaan vervellen, vouwt u het kledingstuk en plaatst u het in een zak met ritssluiting en vriest u het minimaal drie uur in.

5. Verwijder geuren uit vintage of tweedehands kleding door ze te besproeien met een mengsel van een deel wodka, twee delen water.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Mode